Aveti nevoie de servicii de traduceri in Galati, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Galati

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este crucial sa traduca perfect comunicatul original de vanzari, incorporand simulat, in fiecare situatie in care este necesar, un numar crescut de caracteristici specifice pentru tara in care urmeaza sa activeze. Asadar, asocierea cu un partener de traduceri Galati experimentat este cruciala pentru realiza un plan castigator. Pentru a nu avea parte de erori care nu sunt de dorit, iata cele mai importante sugestii pentru identificarea unui asociat cu experienta si cu adevarat profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii tinta nu este destul. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din amicul dvs. de nationalitate franceza un traducator profesionist, chiar daca planul dvs. se potriveste limbii materne a prietenului dvs. Bineinteles, pentru un efect excelent, sintaxa, ortografia si gramatica este obligatoriu sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, cultura poporului a carui grai il urmarim si sursa trebuie sa fie, totodata, foarte bine incorporate. Un birou de traduceri cu experienta este, de asemenea, capabil sa abordeze cu profesionalist solicitarle pentru fiecare domeniu de activitate, indiferent daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli inoportune, citeste cateva criterii pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Biroul in cauza trebuie sa respecte:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie fara greseala si sa urmeze tot intentia si ritmul date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul de baza pentru limba tinta, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Galati de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Care este nivelul de experienta?

Consultati site-ul web sau cautati cu ajutorul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, calificarile obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt vitale. Detin acestia certificari oficiale academice in domeniul traducerilor? Care este nivelul de experienta al personalului? Pe ce domenii sunt acestia specializati (domeniul tehnic, juridic, medical, financiar etc.)?

3. Sunt preturile corecte?

Daca biroul de traduceri solicita onorarii foarte mici, puteti paria ca ofera salarii minime pentru cei angajati. Acest aspect se poate sa insemne unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si sunt de acord cu o rata scazuta, deoarece nu pot obtine oferte mai bune, sau nu sunt suficient de determinati si vor dedica doar o cantitate mica de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va duce la un rezultat de calitate redusa.

Pe langa traducatori, un birou are in componenta si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea misiunilor si verificarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a selecta o firma care isi bazeaza munca pe calitate, nu sovaiti sa puneti intrebari sau sa desfasurati propriile cercetari. Atunci inca nu v-ati decis, unele birouri de traduceri se poate sa ofere si probe inainte de a semna un contract.

Ce servicii de traduceri puteti angaja?

Traduceri autorizate Galati

Acestea sunt traduceri executate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si prezinta semnatura si stampila profesionistului care a executat lucrarea. Proiectele pot numara si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Servicii de traduceri legalizate Galati

Aceste proiecte sunt similare traducerilor autorizate, insa prezinta suplimentar pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul e obligatoriu sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Galati

In acele situatii cand un act oficial trebuie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest fapt implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Galati

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia vine la calea de comunicare: daca in primul caz avem de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Galati

Aceste lucrari nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula folosite in scop de proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, adeverinte medicale, certificate medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital, buletine de analize, rezultate examene medicale, dar si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: scrisori bancare, chitante, planuri de afaceri, situatii financiare, adeverinte de venit, extrase de cont, facturi, contracte bancare, dar si alte documente de natura economica.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.