Aveti nevoie de servicii de traduceri in Giurgiu, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Giurgiu

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este vital sa traduca la perfectie comunicatul original de afaceri, integrand intre timp, atunci cand este potrivit, un numar crescut de elemente particulare tarii tinta. Astfel, cooperarea cu un birou de traduceri Giurgiu cu multa experienta este vitala pentru a avea un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a evita abateri nedorite, iata cele mai importante recomandari pentru descoperirea unui colaborator cu experienta si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii traduse nu este suficienta. A se fi nascut in tara tinta nu face din tovarasul dvs. francez un traducator experimentat, cu toate ca planul dvs. se potriveste limbii materne a amicului dvs. Bineinteles, pentru un rezultat excelent, ortografia, gramatica si sintaxa trebuie sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, cultura tarii a carui grai il urmarim si originea se cere sa fie, in acelasi timp, foarte bine incluse. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, apt sa abordeze cu profesionalist solicitarle in orice domeniu de activitate, indiferent daca se abordeaza nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criteriile evaluarii

Pentru a preveni erorile nedorite, uite cateva conditii pentru a gasi unui birou de traduceri profesionist. Biroul in cauza este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara cusur si sa succeada tot mesajul si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul de baza pentru limba dorita, asa incat sa permita o intelegere facila.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Giurgiu de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Exista experienta?

Verificiati site-ul web sau cautati cu ajutorul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Au feedback de la clienti? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru rezultate de calitate, competentele obiective ale celor din echipa sunt foarte importante. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Se practica tarife competitive?

In cazul in care biroul de traduceri are tarife foarte scazute, puteti paria ca obisnuiesc sa ofere salarii minime pentru angajatii lor. Acest lucru va insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si sunt de acord cu o rata scazuta, pentru ca nu au parte de oferte mai bune, sau nu sunt indeajuns de motivati si vor oferi doar o cantitate mica de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate slaba.

In afara de traducatori, un birou are si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea misiunilor si verificarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a selecta o intreprindere care se concentreaza pe calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa desfasurati propriile cercetari. Daca inca nu aveti siguranta alegerii, cele mai multe birouri de traduceri vor oferi si teste inainte de semna o colaborare.

Ce servicii de traduceri sunt disponibile?

Servicii de traduceri autorizate Giurgiu

Este vorba despre traduceri efectuate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include semnatura si stampila celui care a realizat lucrarea. Proiectele pot numara si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Giurgiu

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa prezinta in plus pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acesta trebuie obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Giurgiu

Atunci cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest lucru obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de catre Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Giurgiu

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea vine la modul de comunicare: daca in primele dati ne-am lovit de forma scrisa, in cazul interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Giurgiu

Aceste proiecte nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei folosite pentru proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.