Aveti nevoie de servicii de traduceri in Miercurea Ciuc, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Miercurea Ciuc

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este vital sa traduca perfect prezentarea initiala de vanzari, integrand in acelasi timp, in fiecare situatie in care este necesar, un numar mare de elemente specifice tarii tinta. Prin urmare, cooperarea cu un partener de traduceri Miercurea Ciuc experimentat este vitala pentru realiza un plan castigator. In vederea evitarii unor greseli pe care nu le dorim, va vom prezenta cateva sugestii pentru identificarea unui asociat priceput si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum identificam o traducere profesionista?

Stapanirea limbii traduse nu este suficienta. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din amicul dvs. francez un traducator profesionist, chiar daca planul dvs. se orienteaza catre limba materna a amicului dvs. Fireste, pentru un rezultat extraordinar, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie fara greseala. Cu toate acestea, cultura poporului a carei limba o urmarim si originea trebuie sa fie, totodata, excelent integrate. Un birou de traduceri cu experienta este, totodata, apt sa gestioneze cererile pentru fiecare domeniu de activitate, chiar daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli inoportune, citeste cateva criterii pentru a gasi unui birou de traduceri de top. Biroul in cauza este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie ireprosabile si sa urmeze tot intentia si ritmul date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se ajusteaza textul de baza pentru limba dorita, astfel incat sa poata fi inteles perfect.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Miercurea Ciuc de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Exista experienta?

Studiati pagina web sau efectuati cautari pe retelele sociale. Poate produce referinte bune? Au capacitatea de a va satisface cerintele? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru a obtine rezultatele scontate, calificarile obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt esentiale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt preturile corecte?

Daca biroul de traduceri are tarife deosebit de mici, este aproape sigur ca ofera salarii reduse pentru angajatii lor. Acest aspect ar putea insemna unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si accepta un salariu mic, deoarece nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt indeajuns de doritori si vor dedica doar o cantitate mica de timp proiectului dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate redusa.

In afara de traducatori, un birou angajeaza si manageri de proiect care asigura gestionarea sarcinilor si verificarea calitatii acestora premergator transmiterii rezultatului la clienti.

Pentru a alege o firma care isi bazeaza munca pe calitate, nu evitati sa adresati intrebari sau sa desfasurati propriile cercetari. Daca inca nu aveti siguranta alegerii, unele birouri de traduceri pot oferi si teste inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri sunt disponibile?

Traduceri autorizate Miercurea Ciuc

Este vorba despre traduceri realizate de un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include semnatura si stampila persoanei care a realizat documentul. Proiectele pot numara si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Miercurea Ciuc

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa prezinta aditional pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar notarul e obligat sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Miercurea Ciuc

In acele situatii cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest lucru implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Miercurea Ciuc

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta vine la canalul de comunicare: daca in primul caz ne-am lovit de forma scrisa, in situatia interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Miercurea Ciuc

Aceste proiecte nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula destinate in scop de proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.