Aveti nevoie de servicii de traduceri in Piatra Neamt, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Piatra Neamt

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este crucial sa traduca la perfectie prezentarea initiala de vanzari, incorporand in acelasi timp, de fiecare data cand este necesar, un numar mare de elemente particulare tarii in care are loc extinderea. Astfel, colaborarea cu un birou de traduceri Piatra Neamt cu multa experienta este esentiala pentru obtine un plan castigator. In vederea evitarii unor greseli care nu sunt de dorit, iata cateva sugestii pentru identificarea unui asociat bun si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Stapanirea limbii care face obiectul traducerii nu este de ajuns. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din prietenul dvs. francez un traducator profesionist, chiar daca proiectul dvs. se adreseaza limbii materne a amicului dvs. Bineinteles, pentru un rezultat grozav, ortografia, gramatica si sintaxa trebuie sa fie dincolo de orice repros. Totusi, cultura natiunii a carui grai il urmarim si sursa trebuie sa fie, totodata, foarte bine incorporate. Un birou de traduceri de calitate este, totodata, capabil sa gestioneze cererile in orice domeniu de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criteriile evaluarii

Pentru a preveni erorile nedorite, uite cateva conditii pentru a gasi unui birou de traduceri de top. Biroul in cauza este obligatoriu sa respecte:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie fara cusur si sa urmeze tot mesajul si ritmul date de limba in cauza.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul sursa pentru limba dorita, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Piatra Neamt de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Care este nivelul de experienta?

Studiati site-ul web sau efectuati cautari prin intermediul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Cat de bine este pregatita echipa??

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, competentele obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt foarte importante. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Au o experienta semnificativa? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Daca biroul de traduceri are onorarii foarte scazute, este aproape sigur ca obisnuiesc sa ofere salarii foarte mici pentru personal. Acest aspect va insemna unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si sunt de acord cu un salariu mic, deoarece nu pot obtine oferte mai mari, sau nu sunt suficient de motivati si vor dedica doar un interval redus de timp proiectului dvs., ceea ce va conduce la un rezultat de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, un birou angajeaza si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea misiunilor si verificarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a selecta o compania care ofera calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. In cazul in care inca nu aveti siguranta alegerii, unele birouri de traduceri se poate sa ofere si teste inainte de a semna un contract.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Traduceri autorizate Piatra Neamt

Aici discutam de traduceri efectuate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include semnatura si stampila celui care a executat documentul. Proiectele includ si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Piatra Neamt

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa prezinta aditional pe ultima pagina incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acest profesionist e obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Piatra Neamt

In acele situatii cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest lucru presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Piatra Neamt

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea vine la modul de comunicare: daca in primul caz ne-am lovit de forma scrisa, in situatia interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Piatra Neamt

Acestea nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi in mod obisnuit destinate pentru proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: contracte de prestari servicii, hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de comodat / inchiriere, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare, precum si alte acte juridice / consulare / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.