Aveti nevoie de servicii de traduceri in Pitesti, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Pitesti

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este vital sa traduca la perfectie prezentarea initiala de afaceri, incorporand intre timp, atunci cand este potrivit, un numar crescut de aspecte specifice tarii in care are loc extinderea. Astfel, asocierea cu un partener de traduceri Pitesti experimentat este cruciala pentru realiza o strategie internationala castigatoare. Pentru a evita abateri nedorite, va vom prezenta cele mai importante recomandari pentru gasirea unui colaborator priceput si cu adevarat profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Stapanirea limbii traduse nu este suficienta. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. francez un traducator profesionist, chiar daca proiectul dvs. se orienteaza catre limba materna a amicului dvs. Bineinteles, pentru un efect extraordinar, sintaxa, ortografia si gramatica trebuie sa fie fara greseala. Totusi, cultura natiunii a carui grai il urmarim si originea se cere sa fie, in acelasi timp, excelent incorporate. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, apt sa faca fata solicitarilor in orice domeniu de activitate, indiferent daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a evita erorile inoportune, uite cateva conditii pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Angajatii biroului este obligatoriu sa respecte:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie ireprosabile si sa urmeze tot intentia si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica textul sursa pentru limba avuta in vedere, asa incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Pitesti de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Studiati site-ul de pe internet sau efectuati cautari cu ajutorul retelelor sociale. Poate produce referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Este site-ul web unul profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru rezultate de calitate, cunostintele obiective ale membrilor echipei sunt esentiale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Pe ce domenii sunt acestia specializati (domeniul tehnic, juridic, medical, financiar etc.)?

3. Se practica tarife competitive?

Daca biroul de traduceri practica preturi foarte scazute, puteti paria ca obisnuiesc sa ofere salarii reduse pentru angajatii lor. Acest lucru se poate sa insemne una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si accepta un salariu mic, avand in vedere ca nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt destul de doritori si vor aloca doar un interval redus de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va duce la o munca de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, un birou are in componenta si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea indatoririlor si controlul caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a selecta o firma care se concentreaza pe calitate, nu evitati sa adresati intrebari sau sa va faceti propriile cercetari. Daca inca nu aveti siguranta alegerii, un numar mare de birouri de traduceri vor oferi si teste premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Traduceri autorizate Pitesti

Acestea sunt traduceri efectuate de un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si prezinta semnatura si stampila celui care a realizat documentul. Proiectele includ si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Pitesti

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, dar includ in plus pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acest profesionist e obligatoriu sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Pitesti

In acele situatii cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest fapt presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Pitesti

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia e prezenta la calea de comunicare: daca in primele cazuri ne-am lovit de forma scrisa, in circumstanta interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Pitesti

Aceste proiecte nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt in mod obisnuit utilizate la proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.