Aveti nevoie de servicii de traduceri in Pitesti, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Pitesti

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este crucial sa traduca la perfectie prezentarea initiala de afaceri, integrand intre timp, atunci cand este oportun, un numar mare de aspecte particulare tarii in care are loc extinderea. Prin urmare, cooperarea cu un partener de traduceri Pitesti experimentat este cruciala pentru a avea un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a evita greseli pe care nu le dorim, iata anumite recomandari pentru identificarea unui asociat priceput si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Stapanirea limbii tinta nu este suficienta. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. francez un traducator experimentat, chiar daca ideea dvs. se adreseaza limbii materne a cunoscutului dvs. Bineinteles, pentru un rezultat excelent, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie fara greseala. Chiar si asa, cultura poporului a carei limba o urmarim si sursa se impune sa fie, totodata, foarte bine incorporate. Un birou de traduceri de calitate este, totodata, apt sa faca fata solicitarilor indiferent de domeniul de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a evita greseli nedorite, uite mai multe criterii pentru a gasi unui birou de traduceri cu experienta. Acesta trebuie sa respecte:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa succeada tot intentia si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica documentul de baza pentru limba dorita, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Pitesti de top

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Exista experienta?

Verificiati site-ul de pe internet sau realizati cautatri pe retelele sociale. Ofera acea compania referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Au feedback de la clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru a obtine rezultatele scontate, cunostintele obiective ale celor din echipa sunt foarte importante. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Pe ce domenii sunt acestia specializati (domeniul tehnic, juridic, medical, financiar etc.)?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Daca biroul de traduceri practica onorarii foarte mici, este evident ca ofera salarii foarte mici pentru personal. Aceasta chestiune se poate sa insemne unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu sunt calificati si sunt de acord cu un salariu mic, deoarece nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt destul de determinati si vor aloca doar un interval redus de timp proiectului dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate redusa.

Pe langa traducatori, o astfel de firma angajeaza si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea indatoririlor si testarea calitatii acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a alege o intreprindere care se concentreaza pe calitate, nu sovaiti sa puneti intrebari sau sa va faceti cercetari propri. Atunci inca nu v-ati decis, cele mai multe birouri de traduceri vor oferi si probe inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti angaja?

Traduceri autorizate Pitesti

Este vorba despre traduceri executate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include semnatura respectiv stampila celui care a realizat lucrarea. Acest tip de lucrari includ si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Pitesti

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa au in plus pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar notarul trebuie obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a facut lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Pitesti

In acele situatii cand un act oficial trebuie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest pas implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Pitesti

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea e prezenta la canalul de comunicare: daca in primele dati aveam de-a face cu forma scrisa, in circumstanta interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Pitesti

Aceste proiecte nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi de regula utilizate in scop de proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.