Aveti nevoie de servicii de traduceri in Resita, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Resita

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este vital sa traduca perfect discursul original de afaceri, incorporand in acelasi timp, atunci cand este oportun, un numar mare de elemente comune tarii in care are loc extinderea. Astfel, asocierea cu un bun partener de traduceri Resita este cruciala pentru realiza un plan care sa functioneze in alte tari. In vederea evitarii unor erori pe care nu le dorim, vom expune anumite recomandari pentru gasirea unui partener priceput si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii tinta nu este destul. A se fi nascut in tara tinta nu face din amicul dvs. de nationalitate franceza un traducator profesionist, chiar daca planul dvs. se orienteaza catre limba materna a cunoscutului dvs. Desigur, pentru un efect excelent, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, cultura poporului a carui grai il urmarim si originea se impune sa fie, de asemenea, perfect incorporate. Un birou de traduceri de calitate este, totodata, pregatit sa faca fata solicitarilor indiferent de domeniul de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli pe care nu ni le dorim, iata mai multe criterii pentru gasirea unui birou de traduceri cu experienta. Biroul in cauza trebuie sa respecte:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie ireprosabile si sa urmeze tot intentia si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica textul de baza pentru limba dorita, asa incat sa poata fi inteles perfect.

Alegerea unui birou de traduceri Resita de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Care este nivelul de experienta?

Consultati site-ul de pe internet sau realizati cautatri pe retelele sociale. Ofera acea compania referinte bune? Au capacitatea de a va satisface cerintele? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, calificarile obiective ale membrilor echipei sunt foarte importante. Detin acestia certificari oficiale academice in domeniul traducerilor? Care este nivelul de experienta al personalului? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt preturile corecte?

Daca biroul de traduceri practica preturi foarte mici, puteti paria ca ofera salarii foarte mici pentru cei angajati. Aceasta chestiune ar putea insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si sunt de acord cu o rata scazuta, avand in vedere ca nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt suficient de doritori si vor dedica doar o cantitate mica de timp proiectului dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate slaba.

Pe langa traducatori, un birou are si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea sarcinilor si controlul caracteristicilor acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a opta pentru o firma care ofera calitate, nu ezitati sa adresati intrebari sau sa desfasurati cercetari propri. In cazul in care inca nu v-ati decis, cele mai multe birouri de traduceri se poate sa ofere si teste inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti gasi?

Traduceri autorizate Resita

Acestea sunt traduceri efectuate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine stampila si semnatura celui care a efectuat proiectul. Proiectele pot numara si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Traduceri legalizate Resita

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa au suplimentar pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acesta e obligat sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a facut documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Resita

In acele momente cand un act oficial trebuie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest fapt implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Resita

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea apare la calea de comunicare: daca in primele cazuri avem de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Resita

Acestea nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei folosite pentru proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: contracte de prestari servicii, hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de comodat / inchiriere, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare, precum si alte acte juridice / consulare / notariale.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.