Aveti nevoie de servicii de traduceri in Resita, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Resita

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este vital sa traduca la perfectie comunicatul original de vanzari, incluzand in acelasi timp, atunci cand este oportun, cat mai multe caracteristici comune tarii in care are loc extinderea. Asadar, cooperarea cu un partener de traduceri Resita experimentat este esentiala pentru obtine un plan castigator. Pentru a nu avea parte de abateri pe care nu le dorim, iata cele mai importante sfaturi pentru descoperirea unui asociat priceput si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii traduse nu este destul. A se fi nascut in tara tinta nu face din tovarasul dvs. de nationalitate franceza un traducator profesionist, chiar daca ideea dvs. se adreseaza limbii materne a cunoscutului dvs. Fireste, pentru un rezultat extraordinar, ortografia, gramatica si sintaxa este obligatoriu sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, cultura poporului a carui grai il urmarim si sursa se impune sa fie, in acelasi timp, excelent incorporate. Un birou de traduceri de calitate este, de asemenea, apt sa abordeze cu profesionalist solicitarle indiferent de domeniul de activitate, chiar daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a evita greseli pe care nu ni le dorim, iata cateva cerinte pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Angajatii biroului este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie fara greseala si sa urmeze tot intentia si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica textul de baza pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa poata fi inteles perfect.

Modul in care alegi un birou de traduceri Resita profesionist

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati site-ul de pe internet sau efectuati cautari prin intermediul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Au feedback de la clienti? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru a obtine rezultatele scontate, cunostintele obiective ale membrilor echipei sunt vitale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Se practica tarife competitive?

Atunci cand biroul de traduceri are preturi foarte scazute, este aproape sigur ca ofera salarii foarte mici pentru personal. Aceasta chestiune va insemna unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si sunt de acord cu o rata scazuta, pentru ca nu pot obtine oferte mai mari, sau nu sunt destul de determinati si vor oferi doar o durata redusa de timp proiectului dvs., ceea ce va duce la un rezultat de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, un birou are in componenta si manageri de proiect care asigura gestionarea sarcinilor si verificarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a selecta o firma care isi bazeaza munca pe calitate, nu ezitati sa puneti intrebari sau sa realizati cercetari propri. In cazul in care inca nu v-ati decis, cele mai multe birouri de traduceri pot oferi si probe inainte de a semna un contract.

Ce servicii de traduceri exista pe piata?

Servicii de traduceri autorizate Resita

Acestea sunt traduceri realizate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include stampila si semnatura persoanei care a executat documentul. Astfel de proiecte pot fi si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Resita

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa prezinta suplimentar pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar notarul trebuie obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Resita

In acele situatii cand un act oficial trebuie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest lucru presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Resita

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea e prezenta la canalul de comunicare: daca in primele dati ne-am lovit de forma scrisa, in situatia interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Resita

Aceste lucrari nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi in mod obisnuit utilizate la proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: scrisori bancare, chitante, planuri de afaceri, situatii financiare, adeverinte de venit, extrase de cont, facturi, contracte bancare, dar si alte documente de natura economica.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.