Aveti nevoie de servicii de traduceri in Satu Mare, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Satu Mare

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este crucial sa traduca la perfectie discursul original de vanzari, incluzand simulat, in fiecare situatie in care este potrivit, cat mai multe elemente particulare tarii in care are loc extinderea. Prin urmare, cooperarea cu un bun partener de traduceri Satu Mare este esentiala pentru obtine o strategie internationala castigatoare. In vederea evitarii unor greseli pe care nu le dorim, vom expune anumite recomandari pentru identificarea unui partener priceput si cu adevarat profesionist.

Cum identificam o traducere profesionista?

Cunoasterea limbii traduse nu este de ajuns. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din tovarasul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, cu toate ca proiectul dvs. se orienteaza catre limba materna a cunoscutului dvs. Desigur, pentru un deznodamant extraordinar, ortografia, gramatica si sintaxa trebuie sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, cultura tarii a carei limba o urmarim si originea trebuie sa fie, totodata, excelent integrate. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, apt sa gestioneze cererile indiferent de domeniul de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a preveni abaterile inoportune, citeste cateva conditii pentru gasirea unui birou de traduceri cu experienta. Acesta trebuie sa indeplineasca:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie fara cusur si sa urmeze tot mesajul si ritmul date de limba in cauza.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul sursa pentru limba dorita, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Satu Mare de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Exista experienta?

Consultati pagina de pe internet sau cautati pe retelele sociale. Ofera acea compania referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? De cat timp exista firma?

2. Echipa este competenta??

Pentru rezultate de calitate, calificarile obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt foarte importante. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Care este nivelul de experienta al personalului? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Daca biroul de traduceri are tarife deosebit de mici, este evident ca obisnuiesc sa ofere salarii minime pentru cei angajati. Acest aspect ar putea insemna unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si accepta o plata redusa, avand in vedere ca nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt destul de determinati si vor oferi doar o durata redusa de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate redusa.

Pe langa traducatori, un birou are si manageri de proiect care asigura gestionarea indatoririlor si testarea caracteristicilor acestora premergator transmiterii rezultatului la clienti.

Pentru a opta pentru o firma care isi bazeaza munca pe calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. In cazul in care inca nu v-ati decis, unele birouri de traduceri pot oferi si teste inainte de semna o colaborare.

Ce servicii de traduceri sunt disponibile?

Servicii de traduceri autorizate Satu Mare

Este vorba despre traduceri executate de catre un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine semnatura si stampila celui care a realizat documentul. Proiectele includ si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Traduceri legalizate Satu Mare

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa au suplimentar pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acesta e obligat sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a facut lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Satu Mare

In acele situatii cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest pas implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Satu Mare

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia vine la modul de comunicare: daca in primul caz ne-am lovit de forma scrisa, in situatia interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Satu Mare

Aceste lucrari nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei destinate pentru proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.