Aveti nevoie de servicii de traduceri in sector 1, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in sector 1

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este crucial sa traduca fara greseala comunicatul original de afaceri, incluzand intre timp, atunci cand este necesar, cat mai multe elemente particulare tarii tinta. Prin urmare, cooperarea cu un bun partener de traduceri sector 1 este esentiala pentru realiza un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a nu avea parte de abateri nedorite, iata cateva sugestii pentru descoperirea unui asociat priceput si cu adevarat profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Stapanirea limbii care face obiectul traducerii nu este de ajuns. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din tovarasul dvs. francez un traducator profesionist, nici atunci cand planul dvs. se adreseaza limbii materne a prietenului dvs. Fireste, pentru un deznodamant grozav, sintaxa, ortografia si gramatica este necesar sa fie ireprosabile. Chiar si asa, cultura poporului a carui grai il urmarim si sursa se impune sa fie, in acelasi timp, excelent incorporate. Un birou de traduceri de calitate este, de asemenea, capabil sa gestioneze cererile in orice domeniu de activitate, chiar daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criteriile evaluarii

Pentru a evita abaterile inoportune, citeste mai multe conditii pentru descoperirea unui birou de traduceri cu experienta. Acesta este necesar sa indeplineasca:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie ireprosabile si sa urmeze tot intentia si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul de baza pentru limba tinta, astfel incat sa poata fi inteles perfect.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri sector 1 de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati site-ul web sau realizati cautatri cu ajutorul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Au capacitatea de a va satisface cerintele? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru a obtine rezultatele scontate, calificarile obiective ale celor din echipa sunt foarte importante. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Au o experienta semnificativa? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

In cazul in care biroul de traduceri solicita preturi foarte mici, puteti paria ca ofera salarii minime pentru angajatii lor. Acest lucru se poate sa insemne unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si sunt de acord cu un salariu mic, avand in vedere ca nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt destul de motivati si vor aloca doar o durata redusa de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va duce la un rezultat de calitate slaba.

In afara de traducatori, o astfel de firma angajeaza si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea sarcinilor si controlul caracteristicilor acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a alege o compania care se concentreaza pe calitate, nu sovaiti sa puneti intrebari sau sa desfasurati cercetari propri. In cazul in care inca nu sunteti sigur, unele birouri de traduceri pot oferi si probe premergator semnarii unei colaborari.

Cate feluri de servicii de traduceri exista pe piata?

Traduceri autorizate sector 1

Aici discutam de traduceri executate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include semnatura respectiv stampila profesionistului care a executat proiectul. Proiectele pot fi si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Traduceri legalizate sector 1

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa prezinta aditional pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist e obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) sector 1

Atunci cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest pas presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de Camera Notarilor Publici.

Interpretariat sector 1

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia e prezenta la canalul de comunicare: daca in primul caz aveam de-a face cu forma scrisa, in circumstanta interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple sector 1

Aceste proiecte nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei utilizate pentru proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: scrisori bancare, chitante, planuri de afaceri, situatii financiare, adeverinte de venit, extrase de cont, facturi, contracte bancare, dar si alte documente de natura economica.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.