Aveti nevoie de servicii de traduceri in Sfantu Gheorghe, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Sfantu Gheorghe

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este vital sa traduca perfect comunicatul original de afaceri, incluzand intre timp, in fiecare situatie in care este potrivit, un numar mare de aspecte comune tarii tinta. Asadar, asocierea cu un bun partener de traduceri Sfantu Gheorghe este vitala pentru realiza un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a nu avea parte de erori care nu sunt de dorit, iata cele mai importante sugestii pentru identificarea unui asociat cu experienta si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Stapanirea limbii tinta nu este destul. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. francez un traducator profesionist, chiar daca proiectul dvs. se potriveste limbii materne a cunoscutului dvs. Fireste, pentru un deznodamant excelent, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie dincolo de orice repros. Totusi, cultura tarii a carui grai il urmarim si originea se cere sa fie, in acelasi timp, excelent integrate. Un birou de traduceri cu experienta este, in acelasi timp, capabil sa abordeze cu profesionalist solicitarle pentru fiecare domeniu de activitate, chiar daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a evita abaterile inoportune, uite mai multe conditii pentru descoperirea unui birou de traduceri cu experienta. Biroul in cauza este necesar sa indeplineasca:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie ireprosabile si sa succeada tot mesajul si intonatia date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul sursa pentru limba avuta in vedere, asa incat sa fie inteles fara dificultate.

Modul in care alegi un birou de traduceri Sfantu Gheorghe profesionist

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Studiati site-ul web sau realizati cautatri prin intermediul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru a obtine rezultatele scontate, calificarile obiective ale membrilor echipei sunt foarte importante. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt preturile corecte?

In cazul in care biroul de traduceri solicita preturi deosebit de mici, puteti paria ca ofera salarii minime pentru angajatii lor. Aceasta chestiune se poate sa insemne una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si accepta o plata redusa, avand in vedere ca nu pot obtine oferte mai mari, sau nu sunt indeajuns de doritori si vor oferi doar o durata redusa de timp proiectului dvs., ceea ce va duce la o munca de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, un birou are in componenta si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea sarcinilor si verificarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a selecta o intreprindere care se concentreaza pe calitate, nu ezitati sa puneti intrebari sau sa realizati cercetari propri. Atunci inca nu sunteti sigur, un numar mare de birouri de traduceri se poate sa ofere si probe inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri sunt disponibile?

Traduceri autorizate Sfantu Gheorghe

Acestea sunt traduceri efectuate de un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine semnatura respectiv stampila persoanei care a efectuat documentul. Acest tip de lucrari includ si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Servicii de traduceri legalizate Sfantu Gheorghe

Aceste proiecte sunt similare traducerilor autorizate, dar includ aditional pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acesta e obligat sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a facut documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Sfantu Gheorghe

Atunci cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest fapt presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Sfantu Gheorghe

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia vine la canalul de comunicare: daca in primele cazuri ne-am lovit de forma scrisa, in circumstanta interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Sfantu Gheorghe

Aceste lucrari nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei folosite in scop de proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.