Aveti nevoie de servicii de traduceri in Sibiu, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Sibiu

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este foarte important sa traduca perfect comunicatul original de afaceri, integrand intre timp, in fiecare situatie in care este potrivit, cat mai multe aspecte specifice tarii tinta. Astfel, asocierea cu un birou de traduceri Sibiu cu multa experienta este esentiala pentru realiza o strategie internationala castigatoare. Pentru a nu avea parte de greseli nedorite, vom expune cele mai importante sugestii pentru gasirea unui colaborator priceput si cu adevarat profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii tinta nu este de ajuns. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din amicul dvs. francez un traducator priceput, chiar daca proiectul dvs. se adreseaza limbii materne a prietenului dvs. Desigur, pentru un deznodamant grozav, sintaxa, ortografia si gramatica este obligatoriu sa fie dincolo de orice repros. Cu toate acestea, cultura natiunii a carui grai il urmarim si originea se cere sa fie, in acelasi timp, perfect integrate. Un birou de traduceri de calitate este, in acelasi timp, pregatit sa gestioneze cererile pentru fiecare domeniu de activitate, chiar daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a evita greseli inoportune, uite cateva conditii pentru gasirea unui birou de traduceri profesionist. Angajatii biroului este obligatoriu sa respecte:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie fara greseala si sa succeada tot mesajul si ritmul date de limba in cauza.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se ajusteaza documentul sursa pentru limba dorita, asa incat sa poata fi inteles perfect.

Modul in care alegi un birou de traduceri Sibiu profesionist

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Verificiati pagina de pe internet sau cautati pe retelele sociale. Ofera acea compania referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru a obtine rezultatele scontate, competentele obiective ale membrilor echipei sunt foarte importante. Detin acestia certificari oficiale academice in domeniul traducerilor? Au o experienta semnificativa? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt preturile corecte?

In cazul in care biroul de traduceri practica tarife deosebit de mici, este aproape sigur ca obisnuiesc sa ofere salarii foarte mici pentru personal. Acest aspect se poate sa insemne unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu sunt calificati si accepta o rata scazuta, avand in vedere ca nu pot obtine oferte mai bune, sau nu sunt destul de motivati si vor oferi doar o durata redusa de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va duce la un rezultat de calitate redusa.

In afara de traducatori, o astfel de firma are in componenta si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea misiunilor si verificarea calitatii acestora premergator transmiterii rezultatului la clienti.

Pentru a alege o compania care isi bazeaza munca pe calitate, nu evitati sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. In cazul in care inca nu sunteti sigur, cele mai multe birouri de traduceri pot oferi si probe inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti gasi?

Traduceri autorizate Sibiu

Aici discutam de traduceri realizate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde stampila si semnatura celui care a executat documentul. Astfel de proiecte pot fi si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Sibiu

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, dar includ aditional pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acesta e obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Sibiu

In acele situatii cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest pas presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Sibiu

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea apare la calea de comunicare: daca in primele cazuri ne-am lovit de forma scrisa, in circumstanta interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Sibiu

Acestea nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi de obicei folosite in scop de proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.