Aveti nevoie de servicii de traduceri in Slobozia, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Slobozia

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este vital sa traduca perfect discursul original de vanzari, incorporand in acelasi timp, in fiecare situatie in care este necesar, un numar crescut de caracteristici particulare tarii in care are loc extinderea. Asadar, asocierea cu un birou de traduceri Slobozia cu multa experienta este cruciala pentru a avea un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a evita greseli care nu sunt de dorit, iata cateva recomandari pentru identificarea unui partener cu experienta si cu adevarat profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Stapanirea limbii traduse nu este destul. A se fi nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din tovarasul dvs. de nationalitate franceza un traducator profesionist, chiar daca planul dvs. se adreseaza limbii materne a cunoscutului dvs. Bineinteles, pentru un rezultat excelent, ortografia, gramatica si sintaxa trebuie sa fie fara greseala. Totusi, cultura natiunii a carei limba o urmarim si sursa se cere sa fie, totodata, excelent incorporate. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, apt sa gestioneze cererile pentru fiecare domeniu de activitate, indiferent daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli pe care nu ni le dorim, uite mai multe criterii pentru a gasi unui birou de traduceri cu experienta. Acesta este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie fara greseala si sa succeada tot mesajul si intonatia date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul de baza pentru limba tinta, asa incat sa fie inteles fara dificultate.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Slobozia de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati pagina de pe internet sau realizati cautatri cu ajutorul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Au feedback de la clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, cunostintele obiective ale membrilor echipei sunt vitale. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Au o experienta semnificativa? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Daca biroul de traduceri solicita onorarii foarte scazute, este aproape sigur ca au salarii minime pentru cei angajati. Acest aspect ar putea insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie personalul nu este calificat si accepta o rata scazuta, avand in vedere ca nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt indeajuns de doritori si vor oferi doar un interval redus de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la un rezultat de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, o astfel de firma are in componenta si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea misiunilor si testarea calitatii acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a opta pentru o compania care ofera calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa realizati propriile cercetari. Daca inca nu aveti siguranta alegerii, cele mai multe birouri de traduceri pot oferi si probe inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri sunt disponibile?

Servicii de traduceri autorizate Slobozia

Acestea sunt traduceri efectuate de un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura respectiv stampila persoanei care a realizat proiectul. Astfel de proiecte pot fi si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Slobozia

Aceste proiecte sunt similare traducerilor autorizate, insa au in plus pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul e obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Slobozia

In acele momente cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest lucru presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Slobozia

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta e prezenta la calea de comunicare: daca in primele cazuri ne-am lovit de forma scrisa, in circumstanta interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Slobozia

Acestea nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi de regula utilizate pentru proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, adeverinte medicale, certificate medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital, buletine de analize, rezultate examene medicale, dar si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.