Aveti nevoie de servicii de traduceri in Targu Jiu, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Targu Jiu

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este vital sa traduca la perfectie discursul original de vanzari, integrand in acelasi timp, de fiecare data cand este potrivit, un numar mare de elemente specifice tarii tinta. Astfel, colaborarea cu un partener de traduceri Targu Jiu experimentat este vitala pentru realiza un plan castigator. Pentru a evita erori nedorite, vom expune cateva recomandari pentru gasirea unui colaborator bun si cu adevarat profesionist.

Cum identificam o traducere profesionista?

Stapanirea limbii tinta nu este suficienta. A se fi nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din amicul dvs. francez un traducator priceput, chiar daca ideea dvs. se adreseaza limbii materne a amicului dvs. Fireste, pentru un efect extraordinar, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie fara greseala. Chiar si asa, cultura natiunii a carei limba o urmarim si originea se cere sa fie, de asemenea, perfect incluse. Un birou de traduceri cu experienta este, totodata, apt sa gestioneze cererile pentru fiecare domeniu de activitate, indiferent daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a preveni erorile pe care nu ni le dorim, iata cateva conditii pentru gasirea unui birou de traduceri profesionist. Acesta trebuie sa indeplineasca:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie fara greseala si sa succeada tot intentia si intonatia date de limba in cauza.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul de baza pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa permita o intelegere facila.

Modul in care alegi un birou de traduceri Targu Jiu profesionist

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Studiati site-ul web sau efectuati cautari cu ajutorul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Au capacitatea de a va satisface cerintele? Au feedback de la clienti? Site-ul lor vi se pare profesional? De cat timp exista firma?

2. Echipa este competenta??

Pentru a obtine rezultatele scontate, competentele obiective ale membrilor echipei sunt foarte importante. Detin diplome din cariere academice in traducere? Au o experienta semnificativa? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt preturile corecte?

In cazul in care biroul de traduceri are tarife deosebit de mici, este aproape sigur ca ofera salarii minime pentru cei angajati. Acest lucru se poate sa insemne una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie personalul nu este calificat si accepta o rata scazuta, deoarece nu au parte de oferte mai bune, sau nu sunt suficient de determinati si vor aloca doar o cantitate mica de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va duce la un rezultat de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, un birou angajeaza si manageri de proiect care asigura gestionarea indatoririlor si testarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a opta pentru o firma care ofera calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa desfasurati cercetari propri. Daca inca nu aveti siguranta alegerii, unele birouri de traduceri vor oferi si probe premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri sunt disponibile?

Traduceri autorizate Targu Jiu

Este vorba despre traduceri realizate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine stampila si semnatura celui care a realizat proiectul. Acest tip de lucrari pot fi si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Traduceri legalizate Targu Jiu

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa au suplimentar pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul trebuie obligatoriu sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a facut lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Targu Jiu

Atunci cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest pas obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Targu Jiu

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia vine la calea de comunicare: daca in primul caz aveam de-a face cu forma scrisa, in situatia interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Targu Jiu

Acestea nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi de regula folosite in scop de proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.