Aveti nevoie de servicii de traduceri in Targu Jiu, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Targu Jiu

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este vital sa traduca perfect comunicatul original de afaceri, incorporand intre timp, atunci cand este potrivit, cat mai multe aspecte particulare tarii tinta. Astfel, cooperarea cu un partener de traduceri Targu Jiu experimentat este vitala pentru realiza un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a evita abateri care nu sunt de dorit, va vom prezenta anumite recomandari pentru identificarea unui asociat priceput si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Stapanirea limbii care face obiectul traducerii nu este de ajuns. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din prietenul dvs. francez un traducator priceput, cu toate ca proiectul dvs. se orienteaza catre limba materna a prietenului dvs. Desigur, pentru un efect grozav, ortografia, gramatica si sintaxa este obligatoriu sa fie dincolo de orice repros. Chiar si asa, cultura natiunii a carui grai il urmarim si sursa trebuie sa fie, in acelasi timp, foarte bine integrate. Un birou de traduceri de calitate este, in acelasi timp, capabil sa gestioneze cererile in orice domeniu de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli pe care nu ni le dorim, uite cateva criterii pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Biroul in cauza trebuie sa indeplineasca:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa urmeze tot mesajul si intonatia date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul de baza pentru limba tinta, asa incat sa permita o intelegere facila.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Targu Jiu de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Care este nivelul de experienta?

Consultati pagina de pe internet sau efectuati cautari prin intermediul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Au capacitatea de a va satisface cerintele? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru rezultate de calitate, competentele obiective ale celor din echipa sunt foarte importante. Detin diplome din cariere academice in traducere? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Pe ce domenii sunt acestia specializati (domeniul tehnic, juridic, medical, financiar etc.)?

3. Sunt preturile corecte?

In cazul in care biroul de traduceri solicita onorarii foarte scazute, puteti paria ca au salarii reduse pentru personal. Aceasta chestiune va insemna unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si accepta un salariu mic, deoarece nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt destul de motivati si vor aloca doar o durata redusa de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va duce la un rezultat de calitate indoielnica.

In afara de traducatori, o astfel de firma are in componenta si manageri de proiect care asigura gestionarea sarcinilor si verificarea caracteristicilor acestora premergator transmiterii rezultatului la clienti.

Pentru a alege o compania care ofera calitate, nu ezitati sa puneti intrebari sau sa realizati cercetari propri. Atunci inca nu v-ati decis, un numar mare de birouri de traduceri pot oferi si probe inainte de semna o colaborare.

Ce servicii de traduceri exista pe piata?

Servicii de traduceri autorizate Targu Jiu

Este vorba despre traduceri efectuate de catre un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include semnatura si stampila celui care a realizat proiectul. Astfel de proiecte pot numara si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Targu Jiu

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa au suplimentar pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist e obligat sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Targu Jiu

In acele situatii cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest fapt implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Targu Jiu

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta apare la calea de comunicare: daca in primele dati aveam de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Targu Jiu

Aceste lucrari nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula folosite pentru proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.