Aveti nevoie de servicii de traduceri in Targu Mures, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Targu Mures

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este crucial sa traduca la perfectie prezentarea initiala de afaceri, integrand simulat, in fiecare situatie in care este necesar, un numar mare de aspecte comune tarii tinta. Prin urmare, colaborarea cu un partener de traduceri Targu Mures experimentat este vitala pentru obtine un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a evita abateri care nu sunt de dorit, va vom prezenta cele mai importante sugestii pentru gasirea unui colaborator bun si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii tinta nu este suficienta. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din tovarasul dvs. francez un traducator experimentat, cu toate ca ideea dvs. se potriveste limbii materne a prietenului dvs. Desigur, pentru un efect excelent, ortografia, gramatica si sintaxa trebuie sa fie ireprosabile. Chiar si asa, cultura poporului a carei limba o urmarim si originea trebuie sa fie, in acelasi timp, excelent incluse. Un birou de traduceri de calitate este, de asemenea, pregatit sa gestioneze cererile indiferent de domeniul de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a ocoli greseli inoportune, iata cateva conditii pentru a gasi unui birou de traduceri de top. Biroul in cauza este obligatoriu sa respecte:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie ireprosabile si sa urmeze tot intentia si intonatia date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul sursa pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Modul in care alegi un birou de traduceri Targu Mures profesionist

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Care este nivelul de experienta?

Verificiati site-ul de pe internet sau efectuati cautari cu ajutorul retelelor sociale. Poate produce referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Au feedback de la clienti? Este site-ul web unul profesional? De cat timp exista firma?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru rezultate de calitate, competentele obiective ale membrilor echipei sunt esentiale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Se practica tarife competitive?

Atunci cand biroul de traduceri are preturi deosebit de mici, puteti paria ca au salarii reduse pentru cei angajati. Acest lucru va insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu sunt calificati si accepta o plata redusa, avand in vedere ca nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt indeajuns de motivati si vor oferi doar o cantitate mica de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate indoielnica.

In afara de traducatori, o astfel de firma angajeaza si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea indatoririlor si testarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a selecta o firma care ofera calitate, nu evitati sa adresati intrebari sau sa desfasurati cercetari propri. Atunci inca nu sunteti sigur, unele birouri de traduceri se poate sa ofere si probe inainte de semna o colaborare.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Servicii de traduceri autorizate Targu Mures

Acestea sunt traduceri efectuate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine semnatura si stampila persoanei care a efectuat lucrarea. Astfel de proiecte pot fi si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Targu Mures

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa prezinta suplimentar pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar notarul e obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Targu Mures

In acele momente cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest lucru obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Targu Mures

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia e prezenta la canalul de comunicare: daca in primele dati avem de-a face cu forma scrisa, in situatia interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Targu Mures

Acestea nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt in mod obisnuit destinate la proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: contracte de prestari servicii, hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de comodat / inchiriere, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare, precum si alte acte juridice / consulare / notariale.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.