Aveti nevoie de servicii de traduceri in Timisoara, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Timisoara

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este crucial sa traduca perfect discursul original de afaceri, integrand simulat, de fiecare data cand este necesar, un numar crescut de aspecte particulare tarii tinta. Asadar, colaborarea cu un partener de traduceri Timisoara experimentat este esentiala pentru a avea un plan castigator. In vederea evitarii unor greseli pe care nu le dorim, va vom prezenta cateva sfaturi pentru descoperirea unui colaborator bun si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Stapanirea limbii traduse nu este suficienta. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din amicul dvs. de nationalitate franceza un traducator experimentat, cu toate ca planul dvs. se adreseaza limbii materne a cunoscutului dvs. Bineinteles, pentru un deznodamant extraordinar, sintaxa, ortografia si gramatica este obligatoriu sa fie ireprosabile. Chiar si asa, cultura poporului a carei limba o urmarim si originea se impune sa fie, in acelasi timp, perfect incorporate. Un birou de traduceri profesionist este, totodata, apt sa gestioneze cererile in orice domeniu de activitate, indiferent daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a preveni abaterile pe care nu ni le dorim, citeste cateva cerinte pentru descoperirea unui birou de traduceri profesionist. Biroul in cauza este necesar sa respecte:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa succeada tot mesajul si ritmul date de limba in cauza.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica textul sursa pentru limba dorita, asa incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Timisoara de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati pagina web sau realizati cautatri pe retelele sociale. Ofera acea compania referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Este site-ul web unul profesional? De cat timp exista firma?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru rezultate de calitate, competentele obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt vitale. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Care este nivelul de experienta al personalului? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Se practica tarife competitive?

Atunci cand biroul de traduceri practica onorarii deosebit de mici, puteti paria ca ofera salarii reduse pentru angajatii lor. Acest lucru va insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie personalul nu este calificat si sunt de acord cu un salariu mic, pentru ca nu au parte de oferte mai bune, sau nu sunt indeajuns de motivati si vor oferi doar o durata redusa de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, un birou are si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea sarcinilor si verificarea calitatii acestora premergator transmiterii rezultatului la clienti.

Pentru a selecta o firma care se concentreaza pe calitate, nu ezitati sa puneti intrebari sau sa realizati cercetari propri. Daca inca nu aveti siguranta alegerii, cele mai multe birouri de traduceri pot oferi si probe premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri puteti angaja?

Servicii de traduceri autorizate Timisoara

Aici discutam de traduceri realizate de catre un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura si stampila profesionistului care a efectuat proiectul. Astfel de proiecte pot numara si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Timisoara

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, dar includ aditional pe ultima pagina incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist e obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a facut lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Timisoara

In acele situatii cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest fapt presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Timisoara

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia apare la calea de comunicare: daca in primul caz aveam de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Timisoara

Aceste proiecte nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula destinate in scop de proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.