Aveti nevoie de servicii de traduceri in Tulcea, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Tulcea

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este foarte important sa traduca perfect prezentarea initiala de afaceri, incluzand simulat, de fiecare data cand este potrivit, un numar crescut de caracteristici specifice tarii in care are loc extinderea. Astfel, cooperarea cu un bun partener de traduceri Tulcea este vitala pentru a avea un plan castigator. Pentru a nu avea parte de abateri pe care nu le dorim, iata anumite recomandari pentru gasirea unui partener cu experienta si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii care face obiectul traducerii nu este suficienta. Daca s-a nascut in tara tinta nu face din prietenul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, nici atunci cand planul dvs. se potriveste limbii materne a cunoscutului dvs. Desigur, pentru un rezultat extraordinar, sintaxa, ortografia si gramatica este obligatoriu sa fie ireprosabile. Totusi, cultura natiunii a carei limba o urmarim si sursa trebuie sa fie, de asemenea, excelent incluse. Un birou de traduceri de calitate este, de asemenea, pregatit sa abordeze cu profesionalist solicitarle indiferent de domeniul de activitate, chiar daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a evita greseli pe care nu ni le dorim, iata mai multe cerinte pentru a gasi unui birou de traduceri cu experienta. Angajatii biroului este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie fara cusur si sa succeada tot mesajul si intonatia date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul de baza pentru limba dorita, asa incat sa poata fi inteles perfect.

Alegerea unui birou de traduceri Tulcea de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Care este nivelul de experienta?

Studiati site-ul de pe internet sau efectuati cautari prin intermediul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Au feedback de la clienti? Este site-ul web unul profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru rezultate de calitate, cunostintele obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt esentiale. Detin acestia certificari oficiale academice in domeniul traducerilor? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Pe ce domenii sunt acestia specializati (domeniul tehnic, juridic, medical, financiar etc.)?

3. Se practica tarife competitive?

Atunci cand biroul de traduceri are onorarii foarte scazute, este aproape sigur ca au salarii minime pentru angajatii lor. Acest lucru va insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si accepta un salariu mic, deoarece nu au parte de oferte mai bune, sau nu sunt suficient de motivati si vor aloca doar un interval redus de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va duce la un rezultat de calitate slaba.

In afara de traducatori, o astfel de firma are in componenta si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea sarcinilor si verificarea caracteristicilor acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a selecta o firma care se concentreaza pe calitate, nu sovaiti sa puneti intrebari sau sa va faceti propriile cercetari. In cazul in care inca nu sunteti sigur, un numar mare de birouri de traduceri vor oferi si teste premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri exista pe piata?

Servicii de traduceri autorizate Tulcea

Acestea sunt traduceri realizate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura respectiv stampila celui care a efectuat documentul. Proiectele includ si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Traduceri legalizate Tulcea

Aceste proiecte sunt similare traducerilor autorizate, insa au in plus pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist e obligat sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a facut documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Tulcea

In acele momente cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest fapt implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Tulcea

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea e prezenta la modul de comunicare: daca in primele cazuri aveam de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Tulcea

Aceste proiecte nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula folosite la proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: scrisori bancare, chitante, planuri de afaceri, situatii financiare, adeverinte de venit, extrase de cont, facturi, contracte bancare, dar si alte documente de natura economica.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.