Aveti nevoie de servicii de traduceri in Vaslui, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Vaslui

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este vital sa traduca la perfectie discursul original de afaceri, integrand intre timp, de fiecare data cand este necesar, un numar crescut de elemente particulare tarii in care are loc extinderea. Astfel, asocierea cu un bun partener de traduceri Vaslui este vitala pentru a avea o strategie internationala castigatoare. In vederea evitarii unor greseli pe care nu le dorim, iata anumite sfaturi pentru descoperirea unui colaborator priceput si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii tinta nu este de ajuns. Daca s-a nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din amicul dvs. francez un traducator experimentat, chiar daca proiectul dvs. se potriveste limbii materne a amicului dvs. Fireste, pentru un efect grozav, ortografia, gramatica si sintaxa este obligatoriu sa fie ireprosabile. Totusi, cultura natiunii a carui grai il urmarim si originea se impune sa fie, totodata, foarte bine incluse. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, capabil sa abordeze cu profesionalist solicitarle indiferent de domeniul de activitate, chiar daca se abordeaza nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a ocoli erorile nedorite, uite cateva cerinte pentru descoperirea unui birou de traduceri cu experienta. Angajatii biroului este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie ireprosabile si sa succeada tot mesajul si ritmul date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul de baza pentru limba dorita, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Vaslui de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Exista experienta?

Consultati site-ul web sau efectuati cautari prin intermediul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Cat de bine este pregatita echipa??

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, competentele obiective ale celor din echipa sunt foarte importante. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Daca biroul de traduceri practica onorarii foarte mici, puteti paria ca ofera salarii minime pentru cei angajati. Aceasta chestiune ar putea insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si accepta o plata redusa, pentru ca nu pot obtine oferte mai bune, sau nu sunt indeajuns de motivati si vor oferi doar o durata redusa de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate indoielnica.

In afara de traducatori, un birou are in componenta si manageri de proiect care asigura gestionarea misiunilor si testarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a opta pentru o intreprindere care se concentreaza pe calitate, nu ezitati sa adresati intrebari sau sa realizati cercetari propri. In cazul in care inca nu aveti siguranta alegerii, un numar mare de birouri de traduceri vor oferi si probe premergator semnarii unei colaborari.

Cate feluri de servicii de traduceri sunt disponibile?

Traduceri autorizate Vaslui

Este vorba despre traduceri realizate de un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine semnatura respectiv stampila persoanei care a efectuat proiectul. Acest tip de lucrari pot numara si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Vaslui

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa prezinta suplimentar pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul trebuie obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Vaslui

In acele momente cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest pas presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Vaslui

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia e prezenta la modul de comunicare: daca in primele dati aveam de-a face cu forma scrisa, in situatia interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Vaslui

Acestea nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi in mod obisnuit utilizate pentru proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, adeverinte medicale, certificate medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital, buletine de analize, rezultate examene medicale, dar si alte acte medicale.
 • Acte juridice: contracte de prestari servicii, hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de comodat / inchiriere, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare, precum si alte acte juridice / consulare / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.