Aveti nevoie de servicii de traduceri in Vaslui, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Vaslui

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este vital sa traduca fara greseala prezentarea initiala de afaceri, incluzand in acelasi timp, de fiecare data cand este necesar, un numar crescut de aspecte specifice tarii in care are loc extinderea. Asadar, asocierea cu un partener de traduceri Vaslui experimentat este vitala pentru realiza un plan castigator. Pentru a nu avea parte de greseli nedorite, vom expune cateva sfaturi pentru descoperirea unui partener cu experienta si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum identificam o traducere profesionista?

Cunoasterea limbii care face obiectul traducerii nu este destul. Daca s-a nascut in tara tinta nu face din tovarasul dvs. de nationalitate franceza un traducator profesionist, chiar daca ideea dvs. se orienteaza catre limba materna a cunoscutului dvs. Bineinteles, pentru un rezultat excelent, sintaxa, ortografia si gramatica trebuie sa fie fara greseala. Chiar si asa, cultura tarii a carei limba o urmarim si originea se cere sa fie, de asemenea, perfect integrate. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, pregatit sa abordeze cu profesionalist solicitarle in orice domeniu de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a preveni erorile nedorite, citeste cateva criterii pentru gasirea unui birou de traduceri cu experienta. Biroul in cauza trebuie sa respecte:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara cusur si sa succeada tot mesajul si intonatia date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul sursa pentru limba dorita, asa incat sa permita o intelegere facila.

Alegerea unui birou de traduceri Vaslui de top

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Exista experienta?

Consultati site-ul de pe internet sau realizati cautatri prin intermediul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, cunostintele obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt vitale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Pe ce domenii sunt acestia specializati (domeniul tehnic, juridic, medical, financiar etc.)?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Atunci cand biroul de traduceri are onorarii foarte mici, este evident ca ofera salarii minime pentru personal. Aceasta chestiune se poate sa insemne unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si accepta o plata redusa, deoarece nu pot obtine oferte mai bune, sau nu sunt destul de doritori si vor aloca doar o cantitate mica de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate slaba.

In afara de traducatori, un birou angajeaza si manageri de proiect care asigura gestionarea sarcinilor si verificarea caracteristicilor acestora premergator transmiterii rezultatului la clienti.

Pentru a alege o firma care isi bazeaza munca pe calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa realizati cercetari propri. Daca inca nu v-ati decis, un numar mare de birouri de traduceri pot oferi si probe premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri sunt disponibile?

Traduceri autorizate Vaslui

Este vorba despre traduceri realizate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine semnatura si stampila persoanei care a realizat proiectul. Astfel de proiecte pot fi si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Vaslui

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa au in plus pe ultima pagina incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acest profesionist trebuie obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Vaslui

In acele situatii cand un act oficial trebuie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest pas obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Vaslui

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta vine la modul de comunicare: daca in primele cazuri avem de-a face cu forma scrisa, in circumstanta interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Vaslui

Aceste lucrari nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei utilizate in scop de proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: scrisori bancare, chitante, planuri de afaceri, situatii financiare, adeverinte de venit, extrase de cont, facturi, contracte bancare, dar si alte documente de natura economica.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.