Aveti nevoie de servicii de traduceri in Zalau, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi o oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Zalau

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este crucial sa traduca fara greseala prezentarea initiala de afaceri, incluzand simulat, in fiecare situatie in care este potrivit, cat mai multe aspecte specifice pentru tara in care urmeaza sa activeze. Asadar, cooperarea cu un bun partener de traduceri Zalau este esentiala pentru realiza o strategie internationala castigatoare. Pentru a nu avea parte de erori pe care nu le dorim, vom expune cateva recomandari pentru gasirea unui colaborator priceput si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Stapanirea limbii tinta nu este suficienta. A se fi nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din amicul dvs. de nationalitate franceza un traducator experimentat, nici atunci cand ideea dvs. se potriveste limbii materne a cunoscutului dvs. Fireste, pentru un rezultat extraordinar, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie fara greseala. Chiar si asa, cultura natiunii a carei limba o urmarim si sursa trebuie sa fie, in acelasi timp, perfect integrate. Un birou de traduceri cu experienta este, totodata, pregatit sa abordeze cu profesionalist solicitarle in orice domeniu de activitate, chiar daca se abordeaza nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criteriile evaluarii

Pentru a ocoli abaterile inoportune, uite cateva criterii pentru a gasi unui birou de traduceri profesionist. Angajatii biroului este necesar sa respecte:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie fara cusur si sa succeada tot intentia si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul de baza pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa poata fi inteles perfect.

Alegerea unui birou de traduceri Zalau de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati site-ul web sau realizati cautatri pe retelele sociale. Poate produce referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru rezultate de calitate, competentele obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt foarte importante. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt preturile corecte?

Atunci cand biroul de traduceri solicita tarife foarte scazute, este evident ca obisnuiesc sa ofere salarii reduse pentru cei angajati. Acest lucru ar putea insemna unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu sunt calificati si sunt de acord cu o rata scazuta, avand in vedere ca nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt indeajuns de motivati si vor oferi doar o cantitate mica de timp proiectului dvs., ceea ce va conduce la un rezultat de calitate slaba.

In afara de traducatori, un birou are in componenta si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea misiunilor si testarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a selecta o intreprindere care isi bazeaza munca pe calitate, nu sovaiti sa puneti intrebari sau sa realizati propriile cercetari. Atunci inca nu aveti siguranta alegerii, cele mai multe birouri de traduceri vor oferi si probe inainte de semna o colaborare.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Servicii de traduceri autorizate Zalau

Aici discutam de traduceri efectuate de un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura si stampila celui care a efectuat proiectul. Proiectele pot fi si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Zalau

Aceste proiecte sunt similare traducerilor autorizate, insa au aditional pe ultima pagina incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist trebuie obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Zalau

Atunci cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest fapt obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Zalau

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta e prezenta la canalul de comunicare: daca in primul caz avem de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Zalau

Aceste proiecte nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei utilizate la proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: contracte de prestari servicii, hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de comodat / inchiriere, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare, precum si alte acte juridice / consulare / notariale.
 • Acte economice: scrisori bancare, chitante, planuri de afaceri, situatii financiare, adeverinte de venit, extrase de cont, facturi, contracte bancare, dar si alte documente de natura economica.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.